20200819_101639_edited.jpg

Tarief 

Werkgevers € 95,- excl btw* 
Particulier    € 85,- incl btw 
* Vaak is er vanuit de werkgever een budget voorhanden om jou verder te helpen met je loopbaanvragen en ontwikkeling.
Afhankelijk van jouw loopbaanvraag gaan we samen aan de slag en kan ik inschatting maken van de duur van het traject. Wil je meer weten, meld je dan aan voor een vrijblijvende kennismakings-wandeling of stel je vraag. 
20200819_101639.jpg

FAQ

Hoe weet jij of ik de loopbaancoach ben die jij nodig hebt?


Het allerbelangrijkste is dat je je veilig en vertouwd voelt. Dat er een wederzijdse klik is, waarbij je stukjes van jezelf durft te laten zien. Je mag gewoon zijn wie je bent. Ik loop met je mee op jouw ontdekkingstocht en leg de nadruk op jouw eigen regie en zelfinzicht. Ik geloof dat letterlijk in beweging komen, stap 1 is van het proces. Zie je het ook zitten om lekker buiten aan de slag te gaan, dan ben je bij mij aan het juiste adres.
Waar ga ik aan het einde van mijn loopbaanavontuur mee naar huis?


Ik begeleid jou stap voor stap naar de baan die op jouw lijf geschreven is. Je hebt zelf de regie over wat voor tijd en energie je er instopt, welke keuzes je maakt en welke acties je inzet. Je hebt aan het einde van je loopbaanavontuur de volgende zaken in kaart gebracht: *Inzicht in wat jou uniek en onderscheidend maakt. Wat is jouw verhaal? *Zicht op jouw talenten, drijfveren en waarden en waar ligt evt nog onbenut potentieel? *Bewustwording van blokkades die je tegenhouden en handvaten hiermee aan de slag te gaan *Meer energie en zelfvertouwen *Een helder arbeidsmarktprofiel en actieplan
Wordt de loopbaancoaching vergoed?


Checken of je werkgever loopbaancoaching vergoed: * Check je CAO
Het is mogelijk dat in jouw CAO coaching- of opleidingsbudget is opgenomen. Dit bedrag kan in overleg met je leidinggevende wellicht ingezet worden voor loopbaancoaching. * Check bij je leidinggevende
Als het goed voelt, kun je het gesprek aangaan met je leidinggevende. Is er budget om met een loopbaancoach aan de slag te gaan. Het kan een bijdrage leveren om jou lekkerder in je vel te laten voelen en joluw potentieel zo goed mogelijk te benutten. Als je de loopbaancoaching zelf betaald: Je kunt de kosten voor jouw loopbantraject als scholingskosten opvoeren bij je belastingaangifte. Bekijk de informatie op de website van de Belastingdienst voor de exacte voorwaarden. Iedere persoonlijke situatie is anders. Check dit bij de Belastingdienst of je financieel adviseur.
Waar vinden de coachgesprekken plaats?


In het prachtige decor van Mastbos Breda en de Strijbeekse heide. Je kunt hier gratis parkeren.

© 2023 by Annex. Proudly created with Wix.com

  • Gray LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon