RECENSIES

"Het loopbaantraject dat ik heb gevolgd bij Jessie, heb ik ervaren als een groot cadeau aan mezelf. Jessie is intrinsiek gemotiveerd om je in te laten zien hoe je het beste uit jezelf “weer” naar boven laat komen. Door de juiste vragen te stellen, door je mee te nemen in een traject waarbij je jezelf weer door en door leert kennen. Op een fijne prettige manier. Door dit traject weet ik weer heel goed wie ik ben, waar mijn kracht ligt en hoe en waar kan ik werken vanuit mijn hart, kloppend met ´my soul'."

SONJA 

"Jessie heeft mij uitstekend op weg geholpen met mijn loopbaantraject op weg naar een nieuw perspectief. In 4 ontwikkeladvies sessies zijn we tot de kern gekomen van mijn interesses, competenties en de mogelijkheden in de huidige arbeidsmarkt. Stap voor stap heeft ze mij begeleid naar goed ontwikkelplan voor mijn zoektocht naar een interessante (droom)baan.". 

ALBERT 

"Op een moment in mijn leven dat ik even niet wist welke kant ik op wilde met mijn loopbaan, heb ik een personal branding sessie bij Jessie gevolgd. Ik werd me er weer van bewust wat belangrijk voor me is en waar mijn diepste verlangens liggen. Jessie is een enthousiaste, professionele coach  bij wie ik me meteen op mijn gemak voelde. en die in staat was deze belangrijke inzichten voor mij zichtbaar te maken."

MONIC

"Het loopbaantraject heeft me veel gebracht. Doordat Jessie de juiste vragen stelde, kwamen er veel ideeën naar boven, die me nieuwe mogelijkheden boden in mijn loopbaanonderzoek. Jessie is enthousiast en overtuigend in haar manier van werken. Heel prettig!"

AGNES

"Jessie heeft mij op weg geholpen met het creëren van mijn personal brand en mijn positionering als freelance ontwerper. In drie sessies zijn we tot de kern gekomen van mijn interesses, eigenschappen en beweegredenen. Jessie stelt goede vragen en luistert actief. Stap voor stap heeft ze mij begeleid naar goed fundament voor een verdere merkuitbouw. Ik vind dit traject bijzonder waardevol en ik kan het iedereen aanbevelen."

NIELS 

© 2023 by Annex. Proudly created with Wix.com

  • Gray LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon