Ik ben geboeid door groei en ontwikkeling. Nieuwsgierig wat mensen drijft en beweegt. Ik geloof dat als je echt weet wie je bent, waar je voor staat en wat er belangrijk voor je is, je kunt gaan bewegen naar werk dat écht bij jou past. Werk dat energie geeft en waarin jij jouw talenten kunt laten zien. Werk waarin jij bij kunt dragen aan jouw persoonlijke levensmissie. Dan sta je in je unieke kracht van binnenuit door dicht bij jezelf te blijven.  

 

Kracht ligt voor mij in het kwetsbaar durven zijn en kiezen voor je eigen kleur zonder wat de buitenwereld daar van vindt. ik heb zelf na een loopbaan van ruim 20 jaar in marketing communicatie een switch gemaakt naar het vak van loopbaancoach omdat ik van betekenis wilde zijn voor mensen. Inspireren om weer lekker in je vel te zitten en je zo  goed mogelijk tot je recht te laten komen!  

 

Als register loopbaanprofessional creëer ik in mijn coaching en begeleiding een veilige omgeving waarin vertrouwen de basis vormt. Open, toegankelijk en empowering. Met ruimte om de blokkades aan te kijken die jou nog weerhouden van die baan die op je lijf geschreven is.

 

De natuur maakt me blij en brengt me dichter bij mezelf. Ik voel me er thuis. Voor mij geen sessiesop kantoor maar lekker naar buiten samen. Ik geloof erin dat jou dit ook positief kan beïnvloeden. 

 Jessie Vermeer

© 2023 by Annex. Proudly created with Wix.com

  • Gray LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon