top of page
Jess.jfif

Ik ben geboeid door groei en ontwikkeling. Nieuwsgierig wat mensen drijft en beweegt. Ik geloof dat als je echt weet wie je bent, waar je voor staat en wat er belangrijk voor je is, je kunt gaan bewegen naar werk dat écht bij jou past. Werk dat energie geeft en waarin jij jouw talenten kunt laten zien. Werk waarin jij bij kunt dragen aan jouw persoonlijke missie. Dan sta je in je unieke kracht van binnenuit.  

 

Kracht ligt voor mij in het kwetsbaar durven zijn en kiezen voor je eigen kleur zonder wat de buitenwereld daar van vindt. ik heb zelf na een loopbaan van ruim 20 jaar in marketing communicatie een switch gemaakt naar het vak van loopbaancoach omdat ik van betekenis wil zijn voor mensen.   

 

In mijn coaching en begeleiding, creëer ik een veilige omgeving waarin vertrouwen de basis vormt. Open, toegankelijk en positrief. Met ruimte om de blokkades aan te kijken die jou nog weerhouden van de baan die op je lijf geschreven is.

 

Ik ben een echt buitenmens. Tijdens mijn pelgrimstocht op el Camino del Norte, langs de Spaans Noordkust, heb ik ervaren hoe de natuur helpt om terug bij mezelf te komen en in mijn kracht te staan. Voor mij geen sessies op kantoor maar lekker naar buiten samen. Ik geloof erin dat jou dit ook positief kan beïnvloeden.

 

Ik nodig je graag uit voor een kennismakingswandeling om te ervaren of er een klik is en je wandelend aan de slag wilt op jouw eigen loopbaanavontuur. 

bottom of page