MY SOUL

De vraag die me bezig houdt is: "Wat maakt mij uniek en wat is mijn ware talent? Wat raakt mij, wat laat mijn hart sneller kloppen en wat geeft mij energie en flow? 

Nieuwsgierig naar wat mensen drijft en beweegt ​

Tijdens een sabbatical, besloot ik zelf op zoek te gaan naar wat ik echt wilde. Ik was heel veel buiten in de natuur, deed yoga en meditatie en daar ontstond het idee om van mijn levensvraag ook mijn levensmissie te maken. Hoe mooi is het om ook andere mensen meer inzicht te geven in wie ze echt zijn en ze hun ware talent te laten ontdekken en ze te inspireren daar ook iets mee te doen. Ik haalde mijn papiertje als enneagram coach, waarbij ik zelf een jaar lang zelf in de spiegel keek en bewust werd van mijn gedrag, blokkades en wensen. En daarna studeerde ik af als loopbaancoach/adviseur en leerde ik werken met het Loopbaankompas, waarbij NLP, RET en succesgerichte coaching centraal staan en ik ook beroepskeuzetesten leerde te gebruiken. Puurheid is wat ik nastreef en bewonder in mensen. Kracht ligt voor mij in het kwetsbaar durven zijn en kiezen van je eigen kleur zonder wat al die anderen daar van zullen vinden. Leven vanuit je hart. Opnieuw in je kracht staan en thuiskomen bij jezelf.  In mijn coaching en personal branding laat ik me inspireren door het enneagram, mijn kennis van marketing communicatie en de natuur. Speels, open en creatief! Ingestoken op gevoel. In de natuur voel ik me thuis. Daarom betrek ik de elementen van de natuur graag in mijn werkwijze. Een prachtig decor voor mijn coaching in het mastbos Breda.

Wil jij ook écht doen wat bij jou past? Dan is een loopbaantraject een prachtige manier om hier stapsgewijs mee aan de slag te gaan.  

Ingestoken op gevoel. In de natuur voel ik me thuis. Daaroom betrek ik de elementen van de natuur graag ik mijn werkwijze. Een prachtig decor voor mijn coaching in Mastbos Breda.

 

Nieuwsgierig? 

Wil jij ook écht doen wat bij jou past? Dan is een loopbaantraject een prachtige manier om hier stapsgewijs mee aan de slag te gaan.  

"De vragen die Jessie stelde over mijn kindertijd, gaven mij een goed inzicht in wie ik ben. Jessie vroeg goed door, vulde het zelf niet in en gaf mij het gevoel dat ik me nergens voor hoefde te schamen. Heel verhelderend. Mooi om met deze inzichten aan de slag te gaan”

  

Berna 

 

 

"Het loopbaantraject heeft me veel gebracht. Doordat Jessie de juiste vragen stelde, kwamen er veel ideeën naar boven, die me nieuwe mogelijkheden boden in mijn loopbaanonderzoek. Jessie is enthousiast en overtuigend in haar manier van werken. Heel prettig!

Agnes

Op een moment in mijn leven dat ik even niet wist welke kant ik op wilde met mijn loopbaan, heb ik een personal branding sessie bij Jessie gevolgd. Ik werd me er weer van bewust wat belangrijk voor me is en waar mijn diepste verlangens liggen. Jessie is een enthousiaste, professionele coach  bij wie ik me meteen op mijn gemak voelde. en die in staat was deze belangrijke inzichten voor mij zichtbaar te maken."                 

 

Monic