ENNEAGRAM

Spiegel voor persoonlijke ontwikkeling en inzicht in jezelf

 

Het Enneagram is een eeuwenoud model dat ontzettend veel wijsheid biedt en je heel veel kan leren over jezelf. 

Het Enneagram bestaat uit negen punten op een cirkel die onderling met elkaar verbonden zijn. Dit model brengt in kaart hoe jouw gedrag is onder stress en spanning maar ook hoe je gedrag verandert als je ontspannen bent. Het geeft je inzicht in je kwaliteiten, je valkuilen, de fase van het proces waar je in zit en de hulplijntjes op de weg die je nog te gaan hebt.

 

 

Ook leert het je veel over het gedrag van anderen. Het is een tool die blootlegt waarom je onbewust bepaald gedrag laat zien, hoe je het liefste communiceert, waar je verborgen potentieel ligt en wat je nog in de weg staat in je persoonlijke ontwikkeling. Je bent geen type je spéélt een type. In het Enneagram ontdek je waarom je dat doet. Het model geeft aan hoe je dat gedrag kunt veranderen om werkelijk in je kracht kunt komen.

 

9 Types

Het Enneagram bestaat uit negen punten op een cirkel die onderling met elkaar verbonden zijn. Ontdek hoe je reageert onder stress of spanning en hoe dit verandert als je ontspannen bent. Het laat je verder zien hoe jij toegang krijgt tot je volledige potentieel aan talenten en mogelijkheden. Het model geeft aan hoe je dat gedrag kunt veranderen door werkelijk je kracht te ontdekken en thuis te komen bij wie je echt bent.