PERSONAL BRANDING
Wat is jouw Why? 

Kijk in de spiegel en smile! Je mag gewoon zijn wie je bent. Je hoeft niet op je tenen te lopen om te voldoen aan een beeld dat je zelf bij je omgeving gecreëerd hebt. Met Personal Branding ga je aan de slag om jezelf op de kaart te zetten. Wat raakt jou, waar loop je warm voor en wat is zo typisch jou? Waar blink je in uit? Wat maakt jou uniek en onderscheidend van al die anderen? 

Dit doen we aan de hand van 3 sessies, 

Waarbij we op zoek gaan naar wie je bent, wat je raakt en wat jou typisch jou maakt. 

 

"To be beautiful means to be yourself

You don't need to be accepted by others.

You need to accept yourself."

Thich Nhat Hahn 

Pitch

LinkedIn profiel

We doen dit op een creatieve manier. 

Aan de hand van een mindmap en een moodboard filteren we alle ingrediënten naar jouw persoonlijke merktemplate. 

Dit is de basis van jouw WHY. Het uitgangspunt voor je pitch, je cv en je LinkedIn profiel. 

Wil je meer zichtbaar zijn en jezelf op de juiste wijze presenteren, meld je dan aan voor het personal branding traject.

Gebruik je creativiteit 

Ervaringen van mensen die je voorgingen:

"Jessie heeft me op weg geholpen met mijn personal brand en positionering als freelance ontwerper. In 3 sessies zijn we tot de kern gekomen van mijn interesses, eigenschappen en beweegredenen. Jessie stelt goede vragen en luistert actief. Stap voor stap heeft ze me begeleid naar een goed fundament voor een verdere merkuitbouw. Ik vind dit traject bijzonder waardevol en kan het iedereen aanbevelen."

Niels

"Fijne samenwerking met Jessie. Haar aanpak sprak mij aan en heeft me verder gebracht. Door goede sturing en diepgang in de gesprekken zijn we tot een scherpe invulling van mijn personal brand gekomen."

Peter