LOOPBAAN COACHING

Loop je vast in je loopbaan, geeft je werk je geen energie meer of wil je het roer omgooien, maar heb je nog geen idee wat je wilt of wat er bij je past, dan is een loopbaantraject de manier om helder te krijgen wat je wilt, wat je kunt en wie je bent. Pas als helder is waar jij voor staat,vind je werk wat echt bij je past.  

Ontdek je 

TALENT.

Je talenten heb je al vanaf het moment dat je geboren wordt. Het zijn eigenschappen die typisch jou zijn. Als je ze weg zou halen, zou je jezelf niet meer zijn. Dit is het gedrag dat je als vanzelf geneigd bent te vertonen. Je vertoont dit gedrag als je volledig ontspannen bent, maar valt er ook op terug wanneer je onder druk gezet wordt. Het is het gedrag dat je het makkelijkst af gaat en het prettigst voelt; dit zijn jouw natuurlijke talenten.

Door verschillende oefeningen gaan we aan de slag met het onderzoeken van jouw talenten. Denk hierbij aan het schrijven van een beknopte biografie, het tekenen van een levenslijn maar ook het uitvragen van 360 graden feedback bij mensen die jou goed kennen. Maar ook je valkuilen en uitdagingen komen aan bod natuurlijk, want daar zit de groei. 

 

Kernwaarden

Wat is voor jou belangrijk? Waar sta je voor? Het is belangrijk dat deze waarden ook in je werk kloppen om het gevoel te krijgen dat je op de juiste plek zit. 

Overtuigingen

die je tegenhouden

We gaan ook onderzoeken wat je nog tegenhoudt om te gaan doen wat in je hart zit. Vaak liggen hier beperkende overtuigingen aan ten grondslag die al heel jong zijn ontstaan, tijdens je eigen opvoeding. Als je denkt dat je iets speciaal in je hebt en het gevoel hebt dat het de hoogste tijd is om daar iets mee te doen, geef dan in ieder geval een klein gehoor aan deze innerlijke stem. Vandaag nog! Als je een knoop in je maag voelt omdat je een gigantische kloof voelt tussen dat wat je nu doet en dat wat je zou willen, doe dan 1 ding om grip te krijgen op je nieuwe weg.

Stappenplan

Als je gaat bewegen in de richting van je droom, ga je knipoogjes uit universum ervaren en zul je ook energie ervaren als resultaat van iedere stap. Stapsgewijs pakken we dit proces samen aan, zodat het helder blijft en je weet waar je op af moet koersen en gaan we samen aan de slag met de blokkades die je hier onderweg nog tegenkomt. 

Blokkades doorbreken

Doelen stellen

Koers bepalen

Stapje voor stapje

"Wie zijn eigen weg gaat, kan door niemand worden ingehaald"